Νέα

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας & Assisting Nature: Παγκόσμια ημέρα γονιμότηταςΠακέτο εξετάσεων και δωρεάν ενημέρωση για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας & Assisting Nature: Παγκόσμια ημέρα γονιμότηταςΠακέτο εξετάσεων και δωρεάν ενημέρωση για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, η επιστημονική ομάδα του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει πακέτο εξετάσεων για τον Ορμονολογικό Έλεγχο Γονιμότητας της γυναίκας στην προνομιακή τιμή των 49€. Επίσης, η Assisting Nature προσφέρει δωρεάν ενημέρωση για την κρυοσυντήρηση ωαρίων. Όσες γυναίκες το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από την επιστημονική ομάδα της Assisting Nature για την διατήρηση της γονιμότητας και όλες τις σύγχρονες τεχνικές κρυοσυντήρησης ωαρίων.

Οι ορμονολογικές ιατρικές εξετάσεις όπως η μέτρηση και αξιολόγηση του βιοχημικού δείκτη αποθέματος της ωοθήκης ΑΜΗ ( Anti-Mullerian Hormone) και ο έλεγχος των επιπέδων των ορμονών FSH ( Follicular Stimulating Hormone ) και LH ( Lutenizing Hormone) που βοηθούν να αξιολογηθεί η λειτουργία των ωοθηκών, αποτελούν τη βασική απαραίτητη διαδικασία ελέγχου για τον ορμονολογικό  έλεγχο γονιμότητας κάθε γυναίκας, σε ετήσια βάση.

Οι σύγχρονες ιατρικές εξελίξεις που αφορούν στη διατήρηση της γονιμότητας δίνουν πλέον στη γυναίκα τη δυνατότητα να επιλέξει το χρόνο τεκνοποίησης και να προγραμματίσει την υλοποίησή της ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία με γενετικό υλικό καλής ποιότητας.

Ο Έλεγχος Γονιμότητας περιλαμβάνει: FSH (Θυλακιοτρόπο Ορμόνη, LH (Ωχρινοτρόπο Ορμόνη), ΑΜΗ ( Anti-Mullerian Hormone) και μπορεί να πραγματοποιηθεί καθημερινά, στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας χωρίς ραντεβού.  Η προσφορά του πακέτου ισχύει έως και 31 Ιουλίου 2023.

Δήλωση συμμετοχής για την Δωρεάν ενημέρωση για την Κρυοσύντηρηση ωαρίων στα τηλέφωνα 2410996161 & 2410922000  ή στο [email protected]. Η προσφορά ισχύει από Παρασκευή 16/6/2023 έως Παρασκευή 30/6/2023, κατόπιν ραντεβού.

    Δειτε επισης:

    Ένα ταξίδι στη χειρουργική του θυρεοειδούς αδένα στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Ένα ταξίδι στη χειρουργική του θυρεοειδούς αδένα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Ένα ταξίδι στη χειρουργική του θυρεοειδούς αδένα από το 1990 μέχρι και σήμερα,...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Συνεχίζονται τα μαθήματα για τη Βασική Υποστήριξη Ζωής στο προσωπικό
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Συνεχίζονται τα μαθήματα για τη Βασική Υποστήριξη Ζωής στο προσωπικό

    Μία σπουδαία πρωτοβουλία συνεχίζεται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Οι εργαζόμενοι στο Νο...

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας:  Εκπαιδευτική ομιλία για την ενδομητρίωση
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαιδευτική ομιλία για την ενδομητρίωση

    Συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επιστημονικές ομιλίες στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και αυτή τη φορά ο Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Βασίλειος Τσιλιώνης, μίλησε διεξοδικά για την ενδομητρίωση, μια πάθηση που επηρεάζει χιλιάδες γυναίκες, υπ...