Νέα

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι σεφ Παναγιώτης Τσιγάρας, Γεώργιος Τσιούτσιος και Ευάγγελος Καραβίδας, υπό την καθοδήγηση του πρώτου, οι οποίοι με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης παρασκευάζουν τα γεύματα και εξασφαλίζουν την ποιότητα στις γευστικές ανάγκες των ασθενών της κλινικής.

Για την παρασκευή των γευμάτων επιλέγονται φρέσκα προϊόντα, κρεατικά, λαχανικά και φρούτα, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητά τους, από τοπικούς παραγωγούς της Θεσσαλίας. Οι δίαιτες τεκμηριώνονται από κλινικό διατροφολόγο και ελέγχονται τακτικά με βάση τις αγορανομικές διατάξεις.

Τα κριτήρια επιλογής των γευμάτων του κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένα και βασίζονται στις διατροφικές του συνήθειες και στις εντολές του θεράποντος ιατρού.

    Δειτε επισης:

    Δωρεάν Γναθοχειρουργική Κλινική Εξέταση στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Δωρεάν Γναθοχειρουργική Κλινική Εξέταση στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (13 ...

    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εκπαίδευση Νοσηλευτικού Προσωπικού με Τεχνολογία Εικονικής Πραγματικότητας

    Να εκπαιδευτούν σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας είχαν την ευκαιρία οι ...

    Οι  ουρολόγοι της Α΄ Ουρολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε εκπαιδευτική ομιλία
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Οι ουρολόγοι της Α΄ Ουρολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε εκπαιδευτική ομιλία

    Με εξειδικευμένα ιατρικά θέματα, που διαχειρίζονται με ιδιαίτερη συχνότητα οι ουρολόγοι της Α΄ Ουρολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ξεκίνησαν οι εκπαιδευτικές εκδηλώσεις της νέας χρονιάς. Ειδικότ...