Νέα

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι σεφ Παναγιώτης Τσιγάρας, Γεώργιος Τσιούτσιος και Ευάγγελος Καραβίδας, υπό την καθοδήγηση του πρώτου, οι οποίοι με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης παρασκευάζουν τα γεύματα και εξασφαλίζουν την ποιότητα στις γευστικές ανάγκες των ασθενών της κλινικής.

Για την παρασκευή των γευμάτων επιλέγονται φρέσκα προϊόντα, κρεατικά, λαχανικά και φρούτα, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητά τους, από τοπικούς παραγωγούς της Θεσσαλίας. Οι δίαιτες τεκμηριώνονται από κλινικό διατροφολόγο και ελέγχονται τακτικά με βάση τις αγορανομικές διατάξεις.

Τα κριτήρια επιλογής των γευμάτων του κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένα και βασίζονται στις διατροφικές του συνήθειες και στις εντολές του θεράποντος ιατρού.

    Δειτε επισης:

    Προωρότητα και μηχανισμοί υποστήριξης-μικρά βήματα μεγάλα επιτεύγματα
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Προωρότητα και μηχανισμοί υποστήριξης-μικρά βήματα μεγάλα επιτεύγματα

    Με μεγάλη χαρά το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετείχε στην ημερίδα «Προωρότητα-μικρά βήμ...

    Το Ογκολογικό Συμβούλιο στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Το Ογκολογικό Συμβούλιο στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Με την ομιλία του Καθηγητή Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και Διευθυντή Ακτινοθ...

    Διαγνωστικές Εξετάσεις στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Διαγνωστικές Εξετάσεις στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Ο Όμιλος ΙΑΣΩ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τις Ένοπλες Δυνάμεις κ...