Νέα

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι σεφ Παναγιώτης Τσιγάρας, Γεώργιος Τσιούτσιος και Ευάγγελος Καραβίδας, υπό την καθοδήγηση του πρώτου, οι οποίοι με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης παρασκευάζουν τα γεύματα και εξασφαλίζουν την ποιότητα στις γευστικές ανάγκες των ασθενών της κλινικής.

Για την παρασκευή των γευμάτων επιλέγονται φρέσκα προϊόντα, κρεατικά, λαχανικά και φρούτα, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητά τους, από τοπικούς παραγωγούς της Θεσσαλίας. Οι δίαιτες τεκμηριώνονται από κλινικό διατροφολόγο και ελέγχονται τακτικά με βάση τις αγορανομικές διατάξεις.

Τα κριτήρια επιλογής των γευμάτων του κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένα και βασίζονται στις διατροφικές του συνήθειες και στις εντολές του θεράποντος ιατρού.

    Δειτε επισης:

    Χριστούγεννα Εθελοντισμού και Προσφοράς στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

    Χριστούγεννα Εθελοντισμού και Προσφοράς στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Όπως κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι ξεχωριστά και γιορτάζονται με ουσιαστικές πράξεις εθελοντισμού. Εργαζόμενοι,  ιατροί και επισκέπτες ανταποκρίθηκαν και ...

    Επιστημονική διάλεξη καρδιολόγων στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Επιστημονική διάλεξη καρδιολόγων στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Σειρά στις καθιερωμένες επιστημονικές διαλέξεις στο πλαίσιο του ετήσιου προγρά...

    Διάλεξη για το μεταστατικό μη μικροκυτταρικό νεόπλασμα πνεύμονα με μετάλλαξη EGFR στο  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
    ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

    Διάλεξη για το μεταστατικό μη μικροκυτταρικό νεόπλασμα πνεύμονα με μετάλλαξη EGFR στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

    Τη σκυτάλη στο φετινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιστημονικών ομιλιών των ιατρών του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, παρέλαβε αυτή τη φορά ο Γεώργιος Παπατσίμπας, Παθολόγος Ογκολόγος, Επιμελητής Α' Κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Υπό τ...