Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF - Institute of Life ΙΑΣΩ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ
Την Τρίτη 18 Μαρτίου 2025 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, η Επιστημονική Συνάντηση της Μονάδας IVF "Institute of Life ΙΑΣΩ" με θέμα «Μη επεμβατική πρόβλεψη του χρωμοσωμικού προφίλ των εμβρύων με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης» και ομιλήτρια την κα. Ματίνα Λιαρμακοπούλου, Κλινικό Εμβρυολόγο, Institute of Life – ΙΑΣΩ. Εισηγητής θα είναι ο κ. Τριαντάφυλλος Τριανταφύλλου, Senior Κλινικός Εμβρυολόγος, Institute of Life – ΙΑΣΩ.
-
10 ΜαΐουΜαιευτική - Γυναικολογική ΙΑΣΩ: "1st Urogynaecology Meet the Experts Symposium"
-
14 ΜαρτίουΓενική Κλινική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΙΑΣΩ Γενική Κλινική
Δείτε Επίσης
Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, 18.01.14, ΙΑΣΩ
Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου ΙΑΣΩ, στο Μαρούσι, εκδήλωση με θέμα την «Ρυτιδεκτομή», η οποία περιελάμβανε ζωντανή προβολή (live surgery) εκπαιδευτικής χειρουργικής επέμβασης, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Ανδρέα Φουστάνου.
2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της ΕΓΕΠΑΜ, 08.02.14, ΙΑΣΩ
Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, διοργάνωσαν το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης Μαστού, με θέμα «Υπερηχογράφημα Μαστού», το Σάββατο 8/2/2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι ιατροί Απεικονιστές – Μέλη της εταιρείας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν τους ενδιαφερόμενους στην υπερηχογραφική απεικόνιση και τις αρχές της Μελέτης Μαγνητικής Μαστών.