28 Σεπτεμβρίου

Επιστημονική ημερίδα «Υποστηρικτική φροντίδα: το πολύτιμο γρανάζι στον ογκολογικό τροχό»

ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Επιστημονική ημερίδα «Υποστηρικτική φροντίδα: το πολύτιμο γρανάζι στον ογκολογικό τροχό»

Η Δ΄ Ογκολογική Κλινική του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Υποστηρικτική φροντίδα: το πολύτιμο γρανάζι στον ογκολογικό τροχό» υπό τον φορέα της μη κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΕλΠΙΖΩ’», το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ. 

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, στόχος της ημερίδας είναι να προβάλει τον πολύτιμο ρόλο της υποστηρικτικής αγωγής στην ολοκληρωμένη θεραπευτική προσέγγιση του ογκολογικού ασθενούς, καθώς στον καταιγισμό των ιατρικών εξελίξεων και καινοτόμων θεραπειών, η σημασία της υποστηρικτικής αγωγής συχνά υποτιμάται.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στη φροντίδα του ογκολογικού ασθενούς, παραθέτοντας τα νεότερα δεδομένα που αφορούν την υποστηρικτική αγωγή και στοχεύοντας στην πιο άρτια και ποιοτική ιατρική πρακτική.

Επιστημονικά Υπεύθυνη της ημερίδας είναι η κα. Δήμητρα Κ. Καναλουπίτη M.D., Παθολόγος – Ογκολόγος, Διευθύντρια Δ΄ Ογκολογικής Κλινικής, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική.

Η συμμετοχή και η παρακολούθηση είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία, αλλά και μέσω Live Streaming.

Για την εγγραφή σας μπορείτε να υποβάλετε τα στοιχεία σας στο ακόλουθο link: https://bit.ly/4cUVxbj

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 7240039 (Γραμματεία Ημερίδας – Εταιρεία SCEP) ή 210 6383906 (Αθηνά Άντζου – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων Ομίλου ΙΑΣΩ).

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.

  • 24 Σεπτεμβρίου
    Μαιευτική - Γυναικολογική Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ

Δείτε Επίσης

24 Σεπτεμβρίου
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

Εκπαιδευτικό Μάθημα Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ

Δείτε τις εκδηλώσεις